BAŞKAN MUHTARLARLA HİZMET BİNASINDA TOPLANDI

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram merkez mahalle muhtarları ‘Düzce İli Muhtarlar Hizmet Binası’nda bir araya geldi

BAŞKAN MUHTARLARLA HİZMET BİNASINDA TOPLANDI
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram merkez mahalle muhtarları ´Düzce İli Muhtarlar Hizmet Binası´nda bir araya geldi. Merkezde bulunan 49 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda 2013 yılı bahar ve yaz çalışma programı ele alındı.
Düzce Belediye Başkanlığının periyotik hale getirdiği ve mahallelere yapılan hizmetlerin programlandığı ´Merkez Mahalle Muhtarları´ toplantılarından biri daha Düzce belediyesi tarafından yaptırılan muhtarlık hizmet binasında yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, 2013 yılının bahar ve yaz ayları dönemlerinde mahallelerde başlatılan ancak eksik kalan işlerin tamamlanacağını söyledi. Belediye sınırları içinde planlanan hizmet programına muhtarların önemli katkılar sağladıklarını vurgulayan Başkan İsmail Bayram konuşmasında şu görüşlere yer verdi " Hizmetlerimizi bütünlük içinde ele alıyoruz. Bunların mahalle sınırlaması olmaz. Ancak bazı hizmetlerimiz mahalle sınırları içinde yapılır. Bunun için bazen muhtarlık bazında bazen de tüm mahalle muhtarlarıyla istişare yapılması gerekiyor. Bu amaçla muhalle muhtarları ile belirli dönemlerde periyodik olarak toplantı yapıyoruz. Projelerimizi açıklıyoruz, paylaşıyoruz, muhtarlarımızdan sorun ve önerileri alıyoruz. Genel hizmetler olarak hedeflerimize ulaştığımızı söyleyebilirim´. Başkan Bayram, genel hizmetler içinde çevre yolları projesine ağırlık verdiklerini de sözlerine ekleyerek ´ Düzce´nin dört bir yanını çevre yolları ağı ile çeviriyoruz. Bu hem şehri uçlara doğru geliştirmek için hem de araç ve yaya ulaşımı için gerekli. Bunun için yol açma çalışmaları yapıyoruz´ dedi. Toplantının daha sonraki bölümlerinde muhtarlar kendi mahallelerine ilişkin sorunları ve önerileri dile getirdiler.