MEDYA RAFTİNG TURU

Düzce Belediyesi tarafından ‘Düzce Medya Rafting Turu’ düzenlendi

MEDYA RAFTİNG TURU
Düzce Belediyesi tarafından  ´Düzce Medya Rafting Turu´ düzenlendi.  Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyü´ndeki iki gün süreli Rafting turuna ulusal basın mensupları katıldı.
Ulusal düzeyde yazılı ve görsel medya mensuplarının katıldığı ´Düzce Medya Rafting Turu´ Cumayeri Dokuzdeğirmen Rafting tesislerinde başladı.  Programın birinci gününde rafting tesislerinde Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk de hazır bulundu.  Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğin ilk bölümüne Zaman Gazetesi, Türkiye Gazetesi, Ülke Tv, Habertürk Gazetesi, TGRT Haber Tv., TRT Türk kuruluşlarından basın mensupları katıldı. Günboyunca süren etkinlik rafting tesislerinde açık büfe kahvaltı ile başladı. Daha sonra, rafting için brifing verildi ve ardından da yaklaşık 11 kilometrelik parkurda rafting yapıldı. Rafting bitimindeki yemeğin sonrasında Doğuzdeğirmen köyünde gezi düzenlendi. Ulusal basın mensupları ile görüşen ve röportaj veren Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, rafting turizminin Türkiye´deki önemine değindi ve ´ Düzce rafting için Türkiye´de önemli bölgelerden ve parkurlardan birine sahiptir. Bu sporu seven ve heyecan yaşamak isteyenin rağbet ettiği bir yer haline geldi. Özellikle hafta sonları turizm firmaları rafting için turlar düzenliyorlar. Düzce´nin turizmdeki yeri ve tanıtımı açısından bunları çok önemsiyoruz. Bunun için belediye olarak da buna katkı veriyor, destekliyoruz´ dedi.