BASKETBOLDA BİR GALİBİYET DAHA

Düzce Belediyespor Basket takımı ikinci lig yolunda bir engeli daha aştı

Düzce Belediyespor Basket takımı ikinci lig yolunda bir engeli daha aştı. Muğla Ormanspor karşısında Düzce Belediyespor 4. periyodda, seyircisinin de desteği ile coşarak müsabakayı 83-61 kazandı.
Düzce Belediyespor, 2012-2013 sezonunda çıktığı 25. maçında 23 galibiyet alarak büyük bir başarıya imza attı. İkinci lige yükselme grup müsabakalarında Muğla Ormanspor´la bir üst lige çıkmak için üç maçlık zorlu bir maratona giren Düzce Belediyespor kendi evinde oynadığı müsabakaya, Alper, Alperen, Enes, Erman ve Çağlar ilk beşi ile başladı. Müsabakanın ilk sayısı Erman´dan geldi. İlk periyotda rakibini tanımak için mücadele eden Düzce Belediyespor bu periyodu 23-18 önde tamamladı. İkinci periyotda rakip Ormanspor ekibimizle başabaş mücadele etmesine rağmen periyodu 44-39 kaybetti. Üçüncü periyodda Muğla Ormanspor periyodun başlarında üstün bir performans ortaya koydu. Bir ara 4 sayı öne geçmesine rağmen Düzce Belediyespor tekrar oyunda hakimiyeti ele alarak periyodu 61-56 önde tamamladı. Düzcespor oyuncuları da taraftarın verdiği destekle sayı farkını açmaya başladı ve müsabakayı 83-61 önde tamamladı. Düzce Belediyespor bu müsabakanın rövanşını Perşembe günü Muğla´da oynayacak. Düzce Belediyespor müsabakayı kazanırsa 2-0 yaparak bir üst tura adını yazdıracak. Müsabakayı Ormanspor kazanırsa üçüncü maç Cumartesi günü Muğla´da oynanacak.