HABERLER
01-01-2010 23:59

MAHALLELERDEN 49 ANNE

MAHALLELERDEN 49 ANNE

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl farklı bir etkinlik gerçekleştirildi ve ilk kez tüm mahallelerde yılın annesi seçildi

MAHALLELERDEN 49 ANNE
Düzce Belediyesi tarafından bu yıl farklı bir etkinlik gerçekleştirildi ve ilk kez tüm mahallelerde yılın annesi seçildi. 49 mahalleden 49 ´Yılın Annesi´  bir araya getirildi. Belediye Başkanı İsmail Bayram eşi Elka Bayram ile birlikte ´Yılın Anneleri´ ile birlikte yemek yedi.  Belediye Sosyal Tesisleri´nde gerçekleştirilen etkinlikte 49 yılın annesine plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.  Başkan Bayram yaptığı konuşmada ´Anneler Gününün´ önemine değindi ve ´ En kutsal sevgi anne sevgisidir´ dedi.
Düzce Belediyesi tarafından ilk kez 49 mahallede 49 yılın annesi seçildi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinlikte muhtarlarla işbirliği yapılarak mahallelerde örnek olarak yılın annesi belirlendi.  Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası düzenlenen ´Anneler Gününde´   mahallelerde seçilen yılın anneleri bir araya getirildi. Belediye Sosyal Tesisleri´nde düzenlenen etkinlikte Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram eşi Elka Bayram ile yılın anneleri ile bir araya gelerek yemek yedi. Bayram çifti yılın annelerine plaket, çiçek ve çeşitli hediyeler takdim ettiler. Başkan Bayram yaptığı konuşmada anne sevgisinin önemine değindi ve ´ En kutsal sevgi anne sevgisidir. Anneler bizim en değerli varlığımızdır. Sevginin, fedakarlığın, sıcaklığın ve sonsuz hoşgörünün sembolü olan anneler, bu özel günde çocuklarının kendilerini hatırlamasını bekliyor. Her ne kadar annelerimize bir tek günü değil, tüm günleri adasak da Anneler Günü, onlara verdiğimiz değeri göstermek için iyi bir fırsat. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Annelerimizin ellerinden öper, onların her türlü sevginin üstünde olduğunu belirtmek isterim." Mahallelerde seçilen yılın annelerinin isimleri şu şekilde: Ağa mahallesi; Sevim Enç, Arapçiftliği; Yüksel Özkabak, Akınlar; Mihriban Oral, Akpınar; Arzu Sadık, Aziziye; Yaşar Taş, Azmimilli; Funda Yavuzyiğit, Bahçelievler; Ayşe Bartın, Beyciler; Zeynep Güloğlu, Burhaniye; Yadigar Pak, Camikebir; Tenzile Aktaş, Cedidiye; Fadime Gürbüz, Cumhuriyet; Halide Yılmaz, Çakırlar; Naciye Özbek, Çamköy; Sebahat Ermiş, Çamlıevler; Semra Asan, Çavuşlar; Kezban Torlak, Çay; Sema Sevindik, Darıcı; Hülya Yazıcı, Dedeler; Nurten Demircan, Demetevler; Ayten Küçük, Dereli Tütüncü; Melahat Akdemir, Esentepe; Aysel Somuncuoğlu, Fatih; Hayriye Diler, Fevzi Çakmak; Selma Kuru, Güzelbahçe; Saime Yılmaz, Hamidiye; Nefize Berber, Karaca; Makbule Ercan, Kara Hacı Musa; Kadriye Gülerim, Kazukoğlu; Meryem Acar, Kiremitocağı; Hamiyet Özcan, Koçyazı; Hülya Yıldırım, Körpeşler; Berrin Ergelen, Kuyumcu Hacı Ali; Hatice Ay, Kültür; Mukaddes Taştepe, Mergiç; Ayşe Akçay, Nalbantoğlu; Hanım Yamanoğlu, Nusrettin; Nuriye Bayraktar, Sancaklar; Neriman Özdemir, Sallar; Nevin Örnek, Sarayyeri; Aysel Özen, Şerefiye; Huriye Cesur, Şıralık; Reyhan Mısır, Tokuşlar; Aysel Çağlar, Uzunmustafa; Selime Geçal, Yahyalar; Fatma Gemicioğlu, Yeni; Ayfer Yıldırım, Yeşiltepe; Kadriye Yıldırım, Yukarı Yahyalar; Emine Acaroğlu, Soğukpınar; Sezgin Kul.