BELEDİYE BAŞKANLARI DÜZCEDE TOPLANDI

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Düzce ili Belediyeleri Başkanlar

BELEDİYE BAŞKANLARI DÜZCEDE TOPLANDI

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Düzce ili Belediyeleri Başkanlar toplantısında başkanlar bir araya geldi. Düzce Kasrı´ndaki eşli ve yemekli toplantıda Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Başkanlar toplantılarını çok önemsediği vurgulayarak, güzel dostlukların oluştuğunu söyledi.

2009 Yerel Seçimlerinden itibaren her ay belediye başkanları ve eşleri ile toplantı yaptıklarını hatırlatan Başkan Bayram, "Her ay bir belediyenin ev sahipliğinde toplanıyoruz. Toplantıda genel ortak sorunlarımız konuşuyoruz. Diğer belediye başkanlarının görüşünü almak istediği konular varsa herkes kendi konusu ile ilgili gündemi oluşturabiliyor. Ama biz daha çok bu toplantıyı birbirimiz ile olan dostluğumuzun gelişmesi ve baki kalması adına yapıyoruz ve bunu da önemsiyoruz. Birbirimizle dayanışmamız belli konularda ortak kararlar alıyoruz. İşin en önemli kısmı bu dostluğun oluşmasıdır. Düzce´de 11 belediye başkanımızın eşleri ile birlikte ailece güzel dostluklar oluşmuştur. Bu çok güzel bir ortam inşallah hep de böyle devam edecektir. Bu bizim önemli" diye konuştu. Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Eşi Elka Bayram´ın ev sahipliğindeki yemekli toplantıya Belediye Başkanlarının eşleri de katılarak bir araya geldi. Toplantı sonunda Başkan İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram Belediye Başkanları ile eşlerine günün anısına hediye takdim ettiler.