MASDAF SERTİFİKA TÖRENİ

Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Mas-Daf Makine fabrikasında sertifika töreni düzenlendi

MASDAF SERTİFİKA TÖRENİ
Organize Sanayi Bölgesi´nde faaliyet gösteren Mas-Daf Makine fabrikasında sertifika töreni düzenlendi. Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan ´Geliştirme ve Uyum´ kursunu tamamlayan işçilere sertifikaları verildi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram törende yaptığı konuşmada, fabrikalarda üretim yapan işçilerin aynı zamanda Düzce ekonomisine büyük katkıları olduğunu belirtti. Mas-Daf Genel Müdürü Vahdettin Yırtmaç ile üst düzey yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıya, Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Erçetin ile davetliler katıldılar.