BAŞKAN İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ

BAŞKAN İŞÇİLERLE YEMEK YEDİ
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, temizlik işçileri ile bir araya gelerek yemek yedi. Belediyenin Temizlik İşleri şantiyesinde düzenlenen yemeğe temizlik işlerinde çalışan tüm işçiler katıldı. İşçilere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Bayram, ´ Şehre ilk gelen, şehirde yaşayan insan önce sizlerin hizmetini görüyor. Evimiz temiz olduğunda nasıl huzurluysak, şehrimiz temiz olduğunda da aynı huzuru duyuyoruz. Bunu bize sağladığınız için teşekkür ederim´ dedi.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, belediyenin çeşitli birimlerinde çalışan işçilerle bir araya gelerek yemek yeme geleneğini sürdürüyor. Başkan Bayram bu kez de temizlik işlerinde çalışan işçilerle şantiyede bir araya gelerek yemek yedi. Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, Fen İşleri Müdürü Ercan Baydilli, Su ve Kanalizasyon Müdürü İbrahim Karalmaz,  müteahhit firma yetkililerinin de hazır bulunduğu yemeğe temizlik işlerinde çalışan tüm işçiler katıldı. Yemek sonrasında bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Sahada çalışan işçi arkadaşlarımla bir araya gelerek görüşmeye çalışıyorum.  Yaptığınız zor bir iş. Şehre ilk gelen, şehirde yaşayan insanlar önce sizlerin hizmetlerini görüyorlar. Evlerimiz temiz olduğunda nasıl huzurlu oluyorsak, şehrimiz temiz olduğunda da aynı huzuru duyuyoruz. Bunun için sağolun varolun. Biliyorum ki hep birlikte şehri bugün olduğundan daha farklı ileri duruma getireceğiz´ dedi.  Başkan Bayram daha sonra işçilerle fotoğraf çektirdi.