LİSELER ARASI TİYATRO

Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen ‘ Liseler Arası Tiyatro Festivali’nin bu yı

LİSELER ARASI TİYATRO
FESTİVALİ BAŞLIYOR

Düzce Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen ´ Liseler Arası Tiyatro Festivali´nin bu yıl üçüncüsü yapılacak.
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şehir Tiyatrosu tarafından organize edilen  bu yıl üçüncüsü düzenlenen Liselerarası Tiyatro Festivali 27 Mayıs Pazartesi günü saat 13:30´da yapılacak törenle başlayacak. Bu yıl 11 okulun katıldığı festival kapsamında liseli öğrenciler yıl boyunca hazırladıkları birbirinden güzel tiyatro oyunlarını sahneleyecek. Tiyatro Festivali kapsamında liseli öğrenciler birbirinden güzel tiyatro oyunlarını sergileyecek. 27 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında Gençlik merkezi Tiyatro Salonu´ndaki festivalin bu yılki jüri üyeleri; oyuncu - yönetmen Oğuz Utku GÜNEŞ, oyuncu - yönetmen - senaryo yazarı Göktay TOSUN ve senaryo yazarı Hale AKSU.
Festivalin ödül töreni 6 Haziran Perşembe günü yapılacak.

27 Mayıs Pazartesi
13:00 Yunus Güner Lisesi  (Beni Bir Kar Tanesi Vurdu)
20:00 Cumhuriyet Anadolu Lisesi (Komşu Köyün Delisi)
28 Mayıs Salı