ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNİN BAŞARISI

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNİN BAŞARISI
Düzce Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi sportif alanda büyük bir başarıya imza attılar. Okulun futbol ve masa tenisi takımları bölgesel karşılaşmalarda dereceye girdiler.
Özel  Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi futbol takımı bölgesel karşılaşmalarda üçüncü, masa tenisi takımı ise beşinci oldu. Düzce Belediyesi´nin malzeme yardımında bulunduğu takımlar Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Bayram, takımların başarısından gurur duyduğunu belirtti ve ´ Hepsini gönülden tebrik ediyor ve kutluyorum. Onların başarıları kendilerinin özgüvenlerinin gelişmesine ve daha fazla başarılara vesile olacaktır´ dedi. Heyetin ziyaretinde okul müdürü Hüseyin Zelyurt, Müdür Yardımcısı Osman Aktan, Masa Tenisi çalıştırıcısı Burhan Çetin ve Futbol takımı çalıştırıcıları Murat Özten ve Taner Keskin hazır bulundular.