U16 BARTINA GİTTİ

U16 liginde namağlup olarak şampiyon olan Düzce Belediyespor takımı Türkiye şampiyonası için Bartın’a gitti.

U16 BARTINA GİTTİ
U16 liginde namağlup olarak şampiyon olan Düzce Belediyespor takımı Türkiye şampiyonası için Bartın´a gitti. Bartın´da Düzce ilini temsil edecek olan takım Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti.
12 maçta 12 galibiyet alarak liginde şampiyon olan ve Türkiye şampiyonasına katılmayı hak kazanan Düzce Belediyespor U16 takımı Bartın´daki maçlar için yola çıktı. Türkiye şampiyonasında Bartın´da 6 takımın katılacağı grup maçları yapılacak. Turnuvada birinci olan takım bir üst gruba adını yazdıracak. Grupta Düzce Belediyespor´un rakipleri Sakarya Tekspor, Bolu Kıbrıscık, Kastamonu Yolspor, Zonguldakspor ve Samsunspor.  Belediyespor U16 takımı Bartın´a hareketinden önce Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti. Başkan Bayram sporcuları tek tek kutladı ve maçlarda başarılar diledi.