İSTANBUL FETHİNİN YILDÖNÜMÜ

İstanbul Fethinin 560’ıncı yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı

İSTANBUL FETHİNİN YILDÖNÜMÜ
İstanbul Fethinin 560´ıncı yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Düzce´de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Düzce Belediyesi tarafından fetih yıldönümü için mehter gösterileri ile fetih konulu slayt gösterisi yapıldı.
İstanbul´un fethinin 560´ıncı yıldönümü için ilk etkinlik meşaleler eşliğinde mehter takımı yürüyüşü ile başladı. Adil Sevin İş Merkezi önünden Belediyeye kadar yapılan yürüyüşe vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yürüyüşte kostümleri ile beyaz at üzerinde Fatih, Ulubatlı Hasan, Akşemsettin ve Lala canlandırması yapıldı. Belediye meydanında mehter gösterisi ile birlikte fetih konulu slayt gösterisi oldu. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram fetih gösterilerini vatandaşlarla birlikte izledi.