BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI
Düzce Belediye Meclisi Haziran dönemi birinci birleşimi yapıldı. Belediye Başkanı İsmail Bayram başkanlığındaki toplantıda ilave maddelerle birlikte 20 konu ele alındı. Revizyon ve imar plan ağırlıklı maddelerin ağırlıklı olarak yer aldığı gündem maddeleri ilgili komisyonlara havale edildi.
Düzce Belediye Meclisi Haziran dönemi toplantısı 8 gündem ve ilave 12 madde ile birlikte 20 konu başlığı ile toplandı. Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda gündem maddeleri konularına göre İmar ve Bütçe Komisyonlarına havale edildi. Bu arada bir önceki mecliste onaylanan Kültür mahallesindeki eski sanayi alanı ile Aziziye ve Mergiç mahalleleri sınırları içinde yeni sanayi alanındaki Kentsel Dönüşüm tahsisi kararından sonra TOKİ ile görüşmelerde bulunulması için belediye yetki verilmesi kararlaştırıldı. Belediye Meclisinin Haziran ayı ikinci toplantısının da 7 Haziran Cuma günü saat 18,30´da yapılması kararlaştırıldı.