KARACA MAHALLESİNDE İNCELEME

KARACA MAHALLESİNDE İNCELEME
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram yapılan işlerin denetimi için saha incelemesine devam ediyor. Başkan Karaca mahallesinde ele alınan projeleri denetledi ve inceledi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram, mahallelerde başlatılan projeleri denetlemek ve incelemek için yerinde değerlendirme yapıyor. Karaca mahallesine giderek çalışmalara baktı. Fen İşleri Müdürü Ercan Baydilli ve Etüd Proje Müdürü Kenan Özen´le birlikte mahalleye giden Başkan Bayram, projeleri yerinde değerlendirdi.  Tüm mahallelerde eksik kalan işleri tamamlayacaklarını belirten Başkan Bayram ´ Tüm mahallelerde başlattığımız çalışmalar var. Bu yaz dönemi içinde bunları tamamlamayı hedefliyoruz. Aynı zamanda yapılması gerekenleri de yerinde inceliyoruz´ dedi. Başkan İsmail Bayram mahalle gezisi sırasında mahalle sakinleri ile de görüşerek sorunlarını ve taleplerini dinliyor.