SEVGİYLE UĞURLANDILAR

Türkçe Festivali için gelen 30 ülkeden 70 öğrenci iki günlük etkinlik sonrası Düzce’den ayrıldı

SEVGİYLE UĞURLANDILAR
Türkçe Festivali için gelen 30 ülkeden 70 öğrenci iki günlük etkinlik sonrası Düzce´den ayrıldı. Son olarak Düzce Belediyesi´ni ziyaret eden yabancı öğrenciler Başkan İsmail Bayram tarafından uğurlandılar.
Türkçe Festivali´nin Düzce İl Etkinliği için düzenlenen iki günlük program tamamlandı. Etkinliklerin son günü fidan dikimi yapan öğrenciler Düzce´den ayrılmadan önce belediyeye uğrayarak Başkan İsmail Bayram ile vedalaştılar. Başkan Bayram tüm öğrencileri tek tek kucaklayarak hediye verdi. Belediye önünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından Türkçe Festivali için Düzce´ye gelen öğrenciler ayrıldılar. Festivalin çok renkli anlara sahne olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Dolu dolu iki gün geçirildi. Bu etkinlik Düzce için ilk ve anlamlı oldu. Uluslar arası düzeydeki kültür ve sanat etkinliği Düzce´nin tanıtımı için de önemli bir vesile oldu. Bunun yanı sıra yabancı öğrencilerin Düzce´den memnun olmalarını söylemeleri sevindiricidir. Onlar için de güzel bir anı olduğunu düşünüyorum´ dedi.