RESİM SERGİSİ AÇILDI

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları yıl sonu ‘Resim Sergisi’ açıldı

RESİM SERGİSİ AÇILDI
Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları yıl sonu ´Resim Sergisi´ açıldı. Açılışı yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram yıl boyu çalışan kursiyerleri kutladı ve ´ Bu sergiler her yıl açılıyor ama her keresinde de yeni eserlerin sayısı artıyor´ dedi.
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Meslek Edindirme Kursları Resim Bölümü´nün yıl sonu sergisi büyük ilgi gördü. Çeşitli türde yaklaşık 150 eserin yer aldığı sergi üç gün boyunca açık kalacak. Serginin açılışını yapan Başkan Bayram ´ Her yıl sergilemeye değer eser sayısının arttığını görmek sevindiricidir. Bu konuda kursiyerlerimiz de önemli bir performans gösteriyorlar. Ben hocalarını ve kursiyerlerini kutluyorum´ dedi.