HABERLER
01-01-2010 23:59

AĞA MAHALLESİ İNCELEMESİ

AĞA MAHALLESİ İNCELEMESİ

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Ağa mahallesinde belediye hizmetlerini denetleme, hazırlanan projeleri değerlendirmek

AĞA MAHALLESİ İNCELEMESİ
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Ağa mahallesinde belediye hizmetlerini denetleme, hazırlanan projeleri değerlendirmek için inceleme gezisi yaptı. Başkan Bayram gezisi sırasında mahalle sakinleri ile de görüştü, sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın mahalle inceleme gezileri sürüyor. Yaz dönemi için yoğun bir çalışma temposu içinde girdiklerini belirten Başkan Bayram ´ Mahallelerde devam eden hizmetlerimiz bulunuyor. Bunun yanı sıra tespit ettiğimiz eksiklikler ve yeni projeler üzerinde de çalışıyoruz. Bunun için mahallelerde hizmetleri yerinde değerlendiriyorum´ dedi. Başkanın Ağa mahallesi gezisinde yeni yolların açılması, açılan yolların asfaltlanması incelendi. Başkan gezisi sırasında mahalle sakinleri ile de görüştü. Başkanın gezisinde Etüd Proje Müdürü Kenan Özen, Fen İşleri Müdürü Ercan Baydilli, Su ve Kanalizasyon Müdürü İbrahim Karalmaz, Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Özer hazır bulundu.