HABERLER
01-01-2010 23:59

BELEDİYESPOR U16 İKİNCİ ÜST TUR MAÇLARINDA

BELEDİYESPOR U16 İKİNCİ ÜST TUR MAÇLARINDA

Düzce Belediyespor Eskişehir ilinde. İlimizi U 16 futbol şampiyonasında temsil eden Düzce Belediyespor

BELEDİYESPOR U16 İKİNCİ ÜST TUR MAÇLARINDA
Düzce Belediyespor Eskişehir ilinde. İlimizi U 16 futbol şampiyonasında temsil eden Düzce Belediyespor Eskişehir ilinde 13-15 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacak olan 2. Tur maçlarında bir üst turu hedefliyor. Belediyespor U16 takımı Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti. Başkan Bayram başarılarından ötürü takımı tebrik etti ve ´ Sizlerden daha büyük başarılar bekliyorum. Sizin başarınızın Düzce´deki alt yapıya yapılan spor yatırımlarının önemini daha da ortaya koyuyor´ dedi.
İLK TURU GEÇMİŞTİ
Bu sezon kalesinde gol görmeyen temsilcimiz Düzce Belediyespor U 16 takımı Bartın ilinde yapılan 1. Tur maçlarında Bolu Kıbrıscıkspor´u 3-0, Barfaspor´u ve Ereğli Erdemirspor´u 2-0 yenerek bir üst tura adını yazdırmıştı.
İŞTE 2. TURDAKİ RAKİPLER
3 gün sürecek olan U 16 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe maçlarında temsilcimiz Düzce Belediyespor Antalya Özerspor, Muğla Yine Milasspor ve İstanbul Damlaspor ile üst tur mücadelesi yapacak. Temsilcimiz grup birincisi olursa yarı finale yükselecek ve Türkiye´de ilk 4 takım arasında yer alacak.
BAŞKAN
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Bartın´daki başarılarından ötürü futbolcuları kutları ve hediye verdi. Başkan Bayram Düzceli gençlerin, sporcuların gelişmesi için alt yapıya önem verdiklerini belirterek ´ Sizler bunun en iyi örneklerisiniz. Başarılarınızın devamının geleceğine inanıyorum. Sizleri Düzce´de sporun geleceği olarak görüyoruz´ dedi.