AHMET KAVAKÇI BAŞPEHLİVAN

Düzce Belediyesi’nin güreşçisi Ahmet Kavakçı, Kocaeli’nde yapılan Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan oldu.

AHMET KAVAKÇI BAŞPEHLİVAN
Düzce Belediyesi´nin güreşçisi Ahmet Kavakçı, Kocaeli´nde yapılan Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri´nde başpehlivan oldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin bu yıl 5´incisini düzenlediği ´Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşleri´ İzmit Seka Park´ta gerçekleşti. Düzce Belediyesi´nin güreşçisi Ahmet Kavakçı, finalde Sezgin Yüksel´i mağlup ederek başpehlivan oldu ve altın kemerin sahibi oldu. Üçüncülüğü ise Ümit Balta ve Mehmet Yeşil Yeşil paylaştı. Ahmet Kavakçı Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ederek  kendisine sunulan imkanlardan ötürü teşekkür etti. Başkan Bayram da başarısından ötürü Ahmet Kavakçı´yı kutladı ve geleneksel Kırkpınar güreşlerinde de başarılarının devamını diledi.