AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

Düzce Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Açık Hava Sinema Günleri’ bu yıl

AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ BAŞLIYOR

Düzce Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen  ´Açık Hava Sinema Günleri´  bu yıl   beş gün süreli olarak programlandı.  Sinema günlerinin ilk gösterimi kalıcı konutlar da Anıtpark meydanında olacak.

Düzce Belediyesi´nin ´Açık Hava Sinema Günleri´  5 gün süreli olarak gerçekleştirilecek. Bu sezon sinema günlerinde 3 film gösterime girecek.  Düzce´de üç bölgede gerçekleştirilecek sinema günlerinin programı şu şekilde: 21 Haziran Cuma akşamı Kalıcı Konutlar Anıtpark´ta  Kelebeğin Rüyası, 22 Haziran yine aynı yerde Buz Devri, 24 Haziranda yine aynı yerde Çanakkale 1915 filmleri gösterilecek.  25 Haziran bu kez Metek TOKİ´de Çanakkale 1915, 26 Haziran da son gün Azmimilli okulu bahçesinde Çanakkale 1915 filmleri gösterilecek. Programdaki tüm filmler saat 21,00´de başlayacak. Ücretsiz olarak herkesin izleyebileceği sinema günlerinde belediye tarafından patlamış mısır ve su ikramı yapılacak.