YÜZME KURSLARI BAŞLIYOR

YÜZME KURSLARI BAŞLIYOR

Düzce Belediyesi tarafından yaz dönemi için çocuklara yönelik yüzme kursları verilecek. 7-12 yaş arası çocukların yararlanabileceği yüzme kursları için kayıtlar başladı.
Düzce Belediyesi her yıl yaptığı yüzme kurslarını bu yıl da başlatıyor. 7-12 yaş arası çocukların yararlanabileceği yüzme kursları açılıyor. Ücretsiz olarak verilecek kurslar haftanın iki günü olacak. İki grup halinde gerçekleştirilecek olan yüzme kurslarının birinci grubu Pazartesi ve Çarşamba, ikinci grubu ize Salı ve Perşembe olacak. Yaz dönemi boyunca verilecek kurslar Pelemir otelde olacak. Bunun için de Düzce´den servis kalkacak. Kurs bitiminde çocuklara sandviç ve meyve suyu ikram edilecek. Düzce Belediyesi yüzme kursları için kayıtlar 25-28 Haziran tarihleri arasında beyaz masaya yapılacak.