ÇAMKÖY TOKİ KONUTLARI İÇİN KURA ÇEKİLDİ

Çamköy TOKİ konutlarının kura çekimi 18 Temmuz salonunda yapıldı

ÇAMKÖY TOKİ KONUTLARI İÇİN KURA ÇEKİLDİ
Çamköy TOKİ konutlarının kura çekimi 18 Temmuz salonunda yapıldı. 240 adet konutun çekiliş töreninde konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, ´Önemli bir aşama gerçekleştirildi. TOKİ konutlarında bundan böyle daha iyi şartlarda yaşayacaksınız´ dedi.
Çamköy TOKİ sosyal konut projesinin Düzce için en önemli projelerinden biri olduğunu hatırlatan Başkan Bayram törende yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi " Yıllardır çekilen sıkıntılar sona erdi. Şimdi sizler için, evlatlarınızla birlikte huzurlu bir yaşam başlıyor. Dara düştüğünüzde, sıkıntılı durumunuzda belediyenin yer zaman yanınızda olduğunuzu bilin´. 18 Temmuz salonunda yapılar TOKİ Konutları kura çekim törenine Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Osman Çakır, Garnizon Komutanı Albay Ramazan Akça, İl Emniyet Müdür Ali Gezer ve davetliler katıldı.