BAŞKAN ÇANAKKALE 1915 FİLMİNİ İZLEDİ

Düzce Belediyesi’nin Açık Hava Sinema Günleri film gösterileri devam ediyor

BAŞKAN ÇANAKKALE 1915 FİLMİNİ İZLEDİ
Düzce Belediyesi´nin Açık Hava Sinema Günleri film gösterileri devam ediyor. Kalıcı Konutlar Anıt Meydan´daki Çanakkale 1915 filmini Belediye Başkanı İsmail Bayram eşi Elka Bayram ile vatandaşların arasında izledi.
Düzce Belediyesi´nin her yıl gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getirdiği ´Açık Hava Sinema Günleri´ büyük ilgi görüyor. Kalıcı Konutlar Anıt Meydan´daki film gösterisi Çanakkale 1915 filmi ile sona erdi. Sinema günleri daha sonraki günlerde Metek TOKİ ile Azmimilli mahallesinde devam edecek. Kalıcı konutlardaki son film gösterisini Başkan İsmail Bayram eşi Elka Bayram ile birlikte izledi. Çanakkale 1915 filmini vatandaşlarla birlikte izleyen Bayram çifti sinema günlerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirttiler.