KARATECİLERDEN BAŞKANA ZİYARET

Bir süre önce Sakarya’da yapılan Uluslar arası OPEN turnuvasında dereceye giren Düzceli karatecile

KARATECİLERDEN BAŞKANA ZİYARET
Bir süre önce Sakarya´da yapılan Uluslar arası OPEN turnuvasında dereceye giren Düzceli karateciler Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ettiler. Başkan İsmail Bayram, Düzce´de çeşitli spor branşlarında başarılı sporcuların yetiştiğini belirterek ´ Bu sporcular yeteneklerini ortaya koyarak Türkiye ve Uluslar arası düzeyde derece elde ediyorlar. Bundan gurur duyuyoruz´ dedi.
Sakarya´da düzenlenen Uluslar arası düzeyde OPEN turnuvasında Albayrak Spor Kulübünün karatecileri Yıldızlar ve Ümit Gençler kategorilerinde derece elde ettiler. Karate alt yapısında Milli takıma da giren karateciler spor merkezi antrenörü Hatun Albayrak Şengüloğlu ile birlikte Başkan İsmail Bayram´ı ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Başkan Bayram, sporcuların belediyenin yaz spor okullarından yetiştiğini hatırlatarak ´ Düzce´de belediyenin yaz spor okullarında yetişip çeşitli kategorilerde başarı elde eden sporcularımız bulunuyor. Karatecilerimiz buna en iyi örnektir. Ben hepsini tebrik ediyorum. Yeteneklerini ortaya koyarak başarı elde ediyorlar´ dedi. Başkan Bayram  daha sonra yıldızlar ve ümit gençler karatecilerine hediyeler verdi.