MUHTARLARLA SAFRANBOLU GEZİSİ

MUHTARLARLA SAFRANBOLU GEZİSİ
Düzce Belediyesi tarafından merkez mahalle muhtarları için Safranbolu gezisi düzenlendi.  Belediye sınırları içinde bulunan 49 mahalle muhtarları Belediye Başkanı İsmail Bayram ile birlikte Safranbolu´nun tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi.
Gezi için Başkan Bayram ve muhtarlar sabahın erken saatlerine yola çıktılar ve günübirlik gezi sonrası geri döndüler. Muhtarlarla daha önce de Çanakkale gezisi yaptıklarını belirten Başkan Bayram ´ Belediyemiz tarafından çeşitli kesimlere yönelik geziler düzenliyoruz. Öğrencilerimiz için Çanakkale gezisi düzenledik. Ramazan ayı içinde inanç turu gezileri planladık. Bu tür geziler tarihimizi, çevremizi tanımak adına önemlidir. Merkez mahalle muhtarlarımız için daha önce Çanakkale gezisi yapmıştık bu kez de tarihi ve doğası ile zengin bir ilçe olan Safranbolu´ya gezi düzenledik´ dedi.