CAMİLER RAMAZANA HAZIR

Düzce Belediyesi’nin Ramazan ayı nedeniyle camilerle ilgili çalışmaları devam ediyor.

CAMİLER RAMAZANA HAZIR
Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı nedeniyle camilerle ilgili çalışmaları devam ediyor. Buna göre merkezde bulunan camilerin iç ve dış temizliği yapılıyor.
Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Düzce merkezde bulunan camilerin iç ve dış temizliği ekipler tarafından yapılıyor. Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, bu uygulamanın her yıl yapıldığını belirterek "Ramazan ayı öncesi ve belli zamanlarda camilerimizde, iç ve dış bölgelerinde temizlik yapılıyor. Bunun için özel ekipler oluşturduk ve bu uygulamayı her yıl yapıyoruz. Bu vesile ile tüm Müslüman kardeşlerimizin Ramazan ayını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.