HAYIRSEVERLERİN KATKISI İLE TOPLU SÜNNET

Düzce’de hayırseverlerin organizasyonu ve Düzce Belediyesi´nin desteği ile 42 çocuk sünnet oldu

HAYIRSEVERLERİN KATKISI İLE TOPLU SÜNNET
Düzce´de hayırseverlerin organizasyonu ve Düzce Belediyesi´nin desteği ile 42 çocuk sünnet oldu. Sünnet çocukları mehteran bölüğü ile yürüdü.
Düzce´de İsmail Çetinkaya´nın organizasyonu ile Düzce Belediyesi ve hayırsever iş işadamlarının desteği ile 42 çocuk sünnet ettirildi. Sünnet olan çocuklar ilk olarak Düzce Belediyesi meydanında bir araya geldiler. Buradan mehteran bölüğü ile yürüyen çocuklar Anıtparkta araçlara bindirilerek sünnet konvoyu yapıldı. Film platosunda düzenlenen mevlid ile etkinlik sona erdi. Etkinliğe katılan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ilk önce çocuklarla fotoğraf çektirdi ve çocuklarla tek tek ilgilendi. Törende de konuşma yapan Belediye Başkanı Bayram ´ Bu tür hayır işlerine katkı veren işadamlarımıza her zaman destek olmaya hazırız. Çocukları sünnet olan ailelere de daha nice mutlu günler dilerim´ dedi.