KÜÇÜKSU KÖPRÜSÜ DE YAPILIYOR

Asarsuyu Deresi üzerinde bulunan köprülerin yenileme çalışmaları devam ediyor

KÜÇÜKSU KÖPRÜSÜ DE YAPILIYOR

Asarsuyu Deresi üzerinde bulunan köprülerin yenileme çalışmaları devam ediyor. Dere üzerinde Süleyman Kuyumcu köprüsünden sonra bu kez de Küçüksu köprüsü üzerinde çalışmalar başladı. Bunun için de eski köprünün yıkımına başlandı.
Düzce Belediyesi tarafından Asarsuyu Deresi üzerinde bulunan köprülerin yenileme projesi nedeniyle köprü yıkımlarına başlandı. Projeye göre önce Süleyman Kuyumcu köprüsünden sonra bu kez de Küçüksu köprüsü yenilenmek üzere yıkılıyor. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram dere üzerinde 8 köprünün yıkılacağını belirterek ´ Araç trafiğine açık olan köprülerin tamamı yenilenmiş olacak. Yeni projeye gör ede köprülerin genişliği en az 25 metre olacak´ dedi. Köprü yıkımı nedeniyle trafik akışında da yeni düzenleme yapıldı. Buna göre Düzce Belediyesi Denetimli Halk Otobüslerin güzergahında değişiklik olmayacak sadece köprü üzerinden sağlanan trafik akışı Selahattin Olcar ile Aydınpınar köprüsüne yönlendiriliyor.