HABERLER
01-01-2010 23:59

İRFAN MECLİSİNDE DİNİ SÖYLEŞİLER

İRFAN MECLİSİNDE DİNİ SÖYLEŞİLER

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı için hazırlanan, belediye önünde kurulan İrfan Meclisi’nde tasavvuf müziği

İRFAN MECLİSİNDE DİNİ SÖYLEŞİLER

Düzce Belediyesi tarafından Ramazan ayı için hazırlanan, belediye önünde kurulan İrfan Meclisi´nde tasavvuf müziği ile dini söyleşiler büyük ilgi görüyor. Ramazan ayı süresince teravih namazından sonra açılan İrfan Meclisi´nde TRT´de ´Can Veren Pervaneler´ programının yapımcısı ve sunucusu Hayati İnanç da söyleşi yaptı.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen  ve Ramazan ayı için kurulan İrfan Meclisi tasavvuf müziği ve dini söyleşiler ile öne çıkıyor. Her gece yüzlerce kişinin bulunduğu İrfan Meclisi alanında değişik etkinlikler gerçekleştiriliyor. TRT Anadolu kanalında ´ Can Veren Pervaneler´ programının yapımcısı ve sunucusu Hayati İnanç İrfan Meclisi´nde sohbet programına katıldı. Kaside ve İlaheleri ile ünlenen Ahmet Şahin ile Ahmet Uzunoğlu da İrfan Meclisi´nin konukları arasında yer aldı. İkili söyledikleri ilahilerle büyük ilgi çektiler.

Hayati İnanç Kimdir?
1961, Denizli doğumlu. Lisansını 1984´te İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi´nde tamamladı. Avukatlığın yanı sıra dergi yayıncılığı, fuar yöneticiliği, özel sektörde denetçilik, lise öğretmenliği, tv ve radyo sunuculuğu yaptı. İnsana yatırımın en değerli ve anlamlı iş olduğu inancı ile klasik eserleri okumanın verdiği heyecanı daima sohbet veya konferans tarzında her yaştaki gençlerle paylaşmayı hayat tarzı olarak benimsedi. Halen TRT Anadolu´ da "Can Veren Pervaneler" programını sunmaktadır.