BAŞKAN KANAL TÜRK TELEVİZYONUNDA

Kanal Türk televizyonu Düzce’den yayın yaptı. Kalıcı konutlar Ramazan sokağından yapılan yayında

BAŞKAN KANAL TÜRK TELEVİZYONUNDA
Kanal Türk televizyonu Düzce´den yayın yaptı. Kalıcı konutlar Ramazan sokağından yapılan yayında Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce´nin kültürünü, yöresel ürün ve özelliklerini anlattı.
Kanal Türk televizyonunda yapımcılığını ve sunuculuğunu Mert Savaş´ın yaptığı ´Dolu Dolu Anadolu´ programında Düzce tanıtıldı. Kalıcı konutlar Ramazan sokağından yapılan yayına Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da katıldı. İki bölüm halinde yapılan yayında Başkan Bayram Düzce´nin kültürü, yöresel ürünleri ve özelliklerine ilişkin bilgiler verdi. Yayın sırasında Ramazan sokağında bulunanlarla da röportaj yapıldı.