BAKAN SUAT KILIÇ VE DÜZCE

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bir dizi ziyaret ve inceleme için Düzce’ye geldi

BAKAN SUAT KILIÇ VE DÜZCE
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bir dizi ziyaret ve inceleme için Düzce´ye geldi. Bakan Kılıç gezisi sırasında Bakanlığının Düzce´ye yaptığı hizmetleri anlattı. Düzce´ye önemli yatırımların yapıldığını vurgulayan Bakan Kılıç ´ Hizmetlerimiz sağanak yağmur gibi yağıyor´ dedi. Düzce Belediyesi´nin çalışmalarından da övgü ile bahseden Bakan Kılıç Başkan İsmail Bayram için de ´ Belediye Başkanımız (daha ne kadar fazla hizmet edebilirim) onun gayreti için´ sözlerine yer verdi.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Düzce´ye gelişi sırasında Kaynaşlı otoban çıkışında karşılandı. Bakan Kılıç´ın ilk ziyareti Düzce Valiliği´ne oldu. Burada Vali Adnan Yılmaz ve bürokratlar tarafından karşılanan Bakan Suat Kılıç Valilik makamında yaptığı konuşmada Düzce´ye yapılan yatırımlardan söz etti. Düzce´ye önemli hizmetlerin kazandırıldığından söz eden Bakan ´ Düzce´ye çok güzel bir stadyum kazandırdık. Kalıcı konutlarda 2 bin 500 kişilik bir salon yapıyoruz. Yıl sonuna kadar tamamlanacak. Gençlik Merkezi inşaatına başladık. Ancak bununla yetinmedik, 4 katlı bir bina kiralayarak merkezimiz tamamlanıncaya kadar burada aktiviteler sürdürülecek. Yine kalıcı konutlarda spor salonu yanında yüzme havuzu yapıyoruz. Ayrıca Düzce Üniversitesi´ndeki öğrencilerimiz için de 500 kişilik bir yurt yapıyoruz. Tüm bunlar bir hizmet sağanağı gibidir. Düzce´ye kazandırılan bu eserler devrim niteliğinde hizmetlerdir´ dedi. Bakan Valilik makamını ziyaretin ardından geçtiğimiz günlerde faaliyetlere başlayan Gençlik Merkezi´nin açılışını yaptı. Bakan burada Roman halk oyunları ekibinin gösterisini izledi ve gençlerle sohbet etti. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ardından da 18 Temmuz stadyumuna gitti. Açılış için Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü özel bir organizasyon düzenledi. Tüm spor branşlarındaki sporcular ve aileleri tribünleri doldurdu. Bakan Kılıç izleyenleri alkışlarıyla stadyumun açılışını gerçekleştirdi ve stadyumda yer alan spor branş ofislerini tek tek gezdi. Bakan Kılıç Kiremitocağı mahallesinde yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemeden sonra Düzce Belediyesi´ne geçti. Bakan Kılıç için belediyede de özel bir tören düzenlendi. Başkan İsmail Bayram, Bakan Kılıç´a makamında Düzce Belediyesi faaliyetleri hakkında brifing verdi. Başkan Bayram, Düzce Belediyespor Kulübü altında birçok spor branşında faaliyet gösterdiklerini belirterek ´ Voleybol ve Basketbol branşlarında ikinci ve üçüncü lig statüsünde mücadele ediyoruz.Futbolda da bölge ve Türkiye şampiyonalarında önemli dereceler elde edildi. Bunun yanı sıra tüm branşlarda alt yapı çalışmalarına hız verildi´ dedi. Bakan Suat Kılıç partisindeki toplantının ardından kalıcı konutlarda yapımı devam eden spor salonu ile yüzme havuzunda da inceleme yaptı ve sonrasında da partisi tarafından Anıtpark´da düzenlenen toplu iftara katıldı. Yaklaşık 3 bin kişinin bulunduğu iftarda Bakan Kılıç tüm masaları dolaşarak halkı selamladı. İftar sonrasında da Anıtpark meydanında kurulan sahnede halka hitap eden Bakan Kılıç ´ Bizi ağırladığınız için ve bizim soframızda yer aldığınız için herkese teşekkür ederim.  Hükümet tarafından her yerde hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz ve bu böyle de devam edecek. Hükümetimiz, partimizin tüm teşkilatları, belediyelerimiz sizlere hizmet için gayret sarfediyorlar´ dedi. Bakan Suat Kılıç Düzce gezisini teravih namazı sonrası belediye meydanında açılan İrfan meclisinde tamamladı. Bakan Kılıç buradaki programdan sonra Düzce´den ayrıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç´ın Düzce ziyaretinde Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanları, AK Parti İl ve İlçe Teşkilat Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzce protokol erkanı hazır bulundu.