İKBAL GÜRPINAR RAMAZAN SOKAĞINDA

Düzce Belediyesi’nin Ramazan ayı için organize ettiği Ramazan Sokağı etkinlikleri devam ediyor

İKBAL GÜRPINAR RAMAZAN SOKAĞINDA
Düzce Belediyesi´nin Ramazan ayı için organize ettiği Ramazan Sokağı etkinlikleri devam ediyor. Sokağın konuklarından biri de ünlü televizyon yapımcısı ve sunucusu İkbal Gürpınar oldu.  Gürpınar´ın şiirli sohbetinin yanı sıra Emre Ermiş de şarkılarıyla izleyenlerle buluştu.
Ramazan ayı boyunca her gece iftar sonrası açılan Ramazan sokağında sanatçılar da sahne alıyor. Son olarak televizyon yapımcısı ve sunucu İkbal Gürpınar ile ses sanatçısı Emre Ermiş Ramazan sokağında izleyenlerle buluştu. Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen kalıcı konutlar 7´inci bölgedeki Ramazan sokağında Gürpınar çeşitli konularda söyleşi yaptı ve şiirlerini okudu. Emre Ermiş ise aynı sahneyi paylaştığı İkbal Gürpınar ile şarkı söyledi.  Öncesinde ise animatör sunucularla Ramazan yarışmaları, orta oyunu, akrobasi gösterileri ile çocuklar eğlendi. Program sonunda İkbal Gürpınar kitaplarını imzaladı.