KALICI KONUTLARDA 4 BİN KİŞİLİK MUHTEŞEM İFTAR

Düzce Belediyesi tarafından Kadir gecesi için kalıcı konutlarda 7’inci bölgede Ramazan sokağında

KALICI KONUTLARDA  4 BİN KİŞİLİK MUHTEŞEM İFTAR
Düzce Belediyesi tarafından Kadir gecesi için kalıcı konutlarda 7´inci bölgede Ramazan sokağında yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı toplu iftar yapıldı. Belediye Başkanı İsmail Bayram iftara ailesi ile birlikte katıldı. Bayram çifti iftarın yapıldığı alandaki herkesle selamlaştı.
Düzce Belediyesi kalıcı konutlarda muhteşem iftar yaptı. Kadir gecesi için özel programın düzenlendiği kalıcı konutlar Ramazan sokağındaki iftara yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Toplu iftar için belediye tarafından sabah saatlerinden itibaren hazırlıklar başladı. 4 bin kişilik yemek hazırlığının ardından iftar yapılacak alana masalar yerleştirildi. Belediye Başkanı İsmail Bayram iftara eşi Elka Bayram ve oğlu Ömer Safa ile birlikte katıldı. Bayram çifti iftar için alanda bulunan herkesle selamlaştı. İftar saati alanda bulunanlara seslenen Başkan İsmail Bayram ´ Bu Ramazan ayında da geçen yıl yaptığımız gibi birlikte iftar açmanın bereketi ile mahallelerde iftar programları düzenledik. Ve halkımız ile birlikte iftar açtık. Mahalle halkının katılımları bizi sevindirdi. Herkes bu tabloyu özlemiş. Kalıcı konutlarda da bu muhteşem tablo birlikte iftar açmanın bereketini bize gösterdi´ dedi. İftarın ardından Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kadir gecesine özel Süleyman Erkişi tarafından Tasavvuf konseri verildi. Semazen eşliğindeki konser büyük ilgi çekti.