BAKAN VEYSEL EROĞLU DÜZCE BELEDİYESİNDE

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu açılış ve temel atma törenleri için geldiği Düzce’de Düzce Belediyesi’ni de

BAKAN VEYSEL EROĞLU DÜZCE BELEDİYESİNDE
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu açılış ve temel atma törenleri için geldiği Düzce´de Düzce Belediyesi´ni de ziyaret etti. Belediye Başkanı İsmail Bayram Bakan Eroğlu´na makamında belediye ve Düzce hakkında brifing verdi.
Bakanlığına bağlı yatırımlar için Düzce´ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu önce Düzce Valiliğini ziyaret etti. Bakan daha sonra Düzce Belediyesi´ni ziyaret etti. Belediye Başkanı İsmail Bayram, Bakan Eroğlu´na makamında belediye çalışmaları ve Düzce hakkında brifing verdi. Düzce´deki ziyaretlerini tamamlayan Bakan daha sonra açılış ve temel atma törenleri için Akçakoca´ya gitti.