İTFAİYE 365 GÜN HİZMETTE

İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 299’uncu yıldönümü kutlanıyor. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli

İTFAİYE 365 GÜN HİZMETTE
İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 299´uncu yıldönümü kutlanıyor. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli hafta nedeniyle Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Başkan Bayram itfaiye teşkilatının 365 gün 24 saat esaslı hizmet verdiği hatırlatarak ´ İtfaiye, yaz, kış, tatil demeden her zaman ve her an hizmet veren bir kuruluştur. Düzce Belediyesi itfaiyesi de bölgesinde standartlar üstü hizmet vermektedir´ dedi.
İtfaiye teşkilatının kuruluş yıldönümü haftası kutlanıyor. Hafta nedeniyle Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından başta eğitim ve tatbikat olmak üzere çeşitli etkinlikler programlandı. Hafta kutlamaları teşkilat personelinin Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı ziyaret etmesi ile başladı. Başkan Bayram, itfaiye personelini kutladı ve ´ İtfaiyemiz 365 gün esasına dayanan yoğun bir çalışma temposu içerisindedir. Yaz, kış, bayram demeden şehrimizdeki hem yangın hem kurtarma faaliyetlerinde büyük bir başarıyla, büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar. Acil durumlarda en kısa zamanda yetişen ve dünya standartlarında hizmet veren itfaiye teşkilatımız Düzce´nin gururudur" dedi.