TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITIMI

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın eşi Elka Bayram yürüme engelli Adem Kurnaz’a akülü

TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITIMI
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram yürüme engelli Adem Kurnaz´a akülü tekerlekli sandalye verdi.
Belediyenin Sosyal Sorumluluk projelerine gönüllü olarak büyük destek veren Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın eşi Elka Bayram Dereli Tütüncü mahallesinden Adem Kurnaz´a akülü tekerlekli sandalye verdi. Toplumdaki her insanın engelli adayı olduğunu hatırlatan Elka Bayram ´ Böyle bir projenin içinde bulunmaktan ötürü çok mutluyum. Belediyeye başvuran, muhtarlıklar tarafından tespit edilen engelli insanlara belirli bir program dahilinde akülü tekerlekli sandalyelerini veriyoruz´ dedi. Araçların teslimi sırasında Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Esma Sümer de hazır bulundu.