HABERLER
01-01-2010 23:59

MUSTAFA KARATAŞ ÖĞÜTLERİ

MUSTAFA KARATAŞ ÖĞÜTLERİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen konferansla kutlandı

MUSTAFA KARATAŞ ÖĞÜTLERİ
Camiler ve Din Görevlileri Haftası Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen konferansla kutlandı. Konferansa konuşmacı olarak ilahiyatçı yazar Prof. Dr. Mustafa KARATAŞ katıldı.
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile gerçekleştirilen camilerin ve cami ibadetinin öneminin vurgulandığı konferans Cedidiye cami imam hatip´i Murat BAKIRKAYA´nın Aşr-ı Şerif tilaveti ile başladı. Programa çok sayıda Düzceli katıldı.
Kadınların ve çocukların camilerde ettiği ibadetin önemini vurgulayan Mustafa KARATAŞ, ´çocuklarımızın hatıralarına ibadeti yerleştirmek gerekir´ dedi. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)´in hayatından örnekler ile süslediği konuşmasında Karataş ibadetin anlayarak yapılması gerektiğini ifade etti. Selam vermenin çok önemli olduğunu da dile getiren Prof. Dr. Mustafa KARATAŞ cemaat olabilmenin ilk kuralının birbirine selam vermek birbirini tanımak olduğunu söyledi. Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen konferansın sonunda Düzce Belediye Başkanı İsmail BAYRAM Mustafa KARATAŞ´a programa katıldığı için teşekkür etti ve Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan plaketi hediye etti.