YENİ MAHALLE PARKI AÇILDI

Düzce Belediyesi’nin ‘mahallelere park’ projesinden biri daha hayata geçti

YENİ MAHALLE PARKI AÇILDI

Düzce Belediyesi´nin ´mahallelere park´ projesinden biri daha hayata geçti. Yeni mahallede örnek ve modern olarak hazırlanan  ´Oyun ve Spor Parkı´ törenle açıldı. Açılışta konuşan Başkan Bayram mahallelerde park yapımlarının devam edeceğini belirtti.
Yeni mahallede oyun ve spor  parkı hizmete girdi. Yaklaşık 5 dönümlük alan içine kurulu bulunan parkta oturma gruplarının yanı sıra, çocuklar için oyun araçları, fitness, basketbol ve mini futbol sahası da yer alıyor. Düzce Belediyesi tarafından projelendirilen oyun parkının açılışına Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz,  Fevai Arslan, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Düzce protokol erkanı, mahalle muhtarları, Yeni mahalle sakinleri ve vatandaşlar katıldı. Açılış öncesinde Düzce Belediyesi Mehter Takımı gösteri sundu. Açılışta konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram şehir standartları içinde örnek park alanları oluşturduklarını belirterek ´ Hizmet programımızda yer aldığı gibi Düzce´de mahallelere park alanları yapmaya devam ediyoruz. Yeni mahallede de yaklaşık 5 dönümlük alan içinde oyun ve spor parkı oluşturduk. Şehirlerin yaşam standartları içinde fiziki yapılanmanın yanı sıra, kültürel alanlara, sportif ve park alanlarına da ihtiyaç vardır. Bunun için her mahallede uygun alanlara park yapıyoruz´ dedi. Düzce Milletvekilleri  Fevai Arslan da yaptığı konuşmada Başkan Bayram´a hizmetlerinden ötürü teşekkür etti ve ´ Daha önce de bu park alanının giriş bulvarı Hürriyet Bulvarının açılışını yapmıştık. Bu bulvar için 30 yıl önce karar alınmıştı ama bir türlü hayata geçmemişti. Bunu Başkan İsmail Bayram başardı. Şimdi de şehirde park açılışları yapılıyor. Hayal bile edilemeyenler gerçekleştiriliyor. Bu tür hizmetlerle mahallelerimiz de değerli oluyor´ dedi. Milletvekili İbrahim Korkmaz da konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi " Her şehirde kişi başına yeşil alan ve park miktarları bellidir. Önemli olan bunları hayata geçirmektir. Şimdi bunlar gerçekleştiriliyor. Çocuklarımızın gelişimi için bu oyun ve park alanlarının oluşturulması önemlidir. Hizmete geçen başta Başkanımız İsmail Bayram olmak üzere herkese teşekkür ederim´. Konuşmaların ardından Yeni mahalle muhtarı Necdet Kabasakal tarafından Başkan İsmail Bayram´a hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi verildi. Sonrasında da park açılışı gerçekleştirildi. Çevre halkın ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılışta protokol parkın tüm bölümlerini gezdi. Parkın açılışı sırasında vatandaşlara tadımlık ikramlar verildi. Çocuklara ise oyuncak dağıtıldı.