HABERLER
01-01-2010 23:59

BASKETBOLDA SEZON BAŞLIYOR

BASKETBOLDA SEZON BAŞLIYOR

Erkekler bölgesel basketbol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor


BASKETBOLDA SEZON BAŞLIYOR
Erkekler bölgesel basketbol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor 2013-2014 sezonunun ilk resmi maçını 27 Ekim 2013 Pazar günü Boluspor ile oynayacak. 2012-2013 sezonunda 2. Ligin kapısından dönen temsilcimiz yeni sezona gençlerden kurulu bir kadro ile giriyor. HAKAN KOCAKURT ÇALIŞTIRIYOR
Düzce Belediyespor basketbol takımını geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine Hakan Kocakurt çalıştıracak. Tecrübeli teknik adam genç ve tecrübesiz oyunculardan kurulu kadro ile yine zoru başarmaya çalışacak.
GRUPTAKİ TAKIMLAR
Geçtiğimiz sezon 2. Ligin kapısından dönen Düzce Belediyespor Erkekler Bölgesel basketbol ligi 12. Grupta Boluspor, Doruk Güneşspor, (Ankara), Turgut Özal Üniversitesi (Ankara), Celal Güneş Koleji (Ankara) Anadolu Üniversitesi (Eskişehir) ve Aso Anadolu Basket (Ankara) takımları ile mücadele edecek.
HAFTANIN MAÇLARI
Erkekler Bölgesel basketbol ligi 12. Grupta 26 Ekim 2013 Cumartesi günü Turgut Özal Üniversitesi-Ase Anadolu Basket, Doruk Güneş-celal Aydın ,27 Ekim 2013 Pazar günü Düzce Belediyespor-Boluspor maçları oynanacak.
PİŞKEN´DEN BOLUSPOR MAÇINA DAVET VAR
Düzce Belediyespor basketbol şube sorumlusu Erdal Pişken Boluspor maçında taraftarları yanımızda görmek istiyoruz dedi. Düzce Belediyespor´un Düzce´de basketbolü sevmesinde önemli rol oynadığını söyleyen Pişken "Düzce Belediyespor basketbol takımımız yeni sezonun ilk maçını 27 Ekim 2013 Pazar günü Düzce 18 Temmuz spor salonunda saat 16.00´da Boluspor ile oynayacak. Genç ve tecrübesiz oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Bu önemli maçta seyircimizi yanımızda görmek istiyoruz. Gelsinler bizi desteklesinler" dedi.