BELEDİYESPORUN MAÇLARI

BELEDİYESPORUN MAÇLARI

BASKETBOLDA UZATMALARDA YENİLDİK
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor 2013-2014 sezonunun ilk maçında normal süresi 72-71 biten karşılaşmada 84-80 yenildi. Düzce 18 Temmuz spor salonunda oynanan karşılaşmada temsilcimiz güçlü kadroya sahip Boluspor karsısında iyi bir oyun ortaya koydu.
Kadrolar: Düzce Belediyespor:Alper Ünal, Yasin Çörtük, Burak Sarı, Hüseyin Ergül,Bora Söylemez,Naci Hakan Tınaz,Buğra Berk Güler,Mithat Can Acariş, Bora Göktaş
Boluspor: Fırav Yavuz,Can C.Otkan, Burak Dündar,Y.Emre Şahin,Burak Dadın, Ramazan Öksüz,Serhat Doğanay,Gökhan Tokatlı,Serdar Hot,Çağdaş çalış, Mehmet Şen, Ali Tuncer
İLK BEŞLER
Temsilcimiz karşılaşmaya Alper Ünal,Yasin Çörtük,Buğra Berk Güler ve Burak Göktaş, konuk ekip Bolsupor Ramazan Öksüz,Serdar Hot,Çağdaş Çalış, Mehmet Şen ve Serhat Doğanay tertibi ile karşılaşmaya başladı.
PERİYOTLAR
19-22,43-34,58-53- normal süre 72-72,karşılaşma 80-84 sona erdi.

VOLEYBOLDA DEPLASMAN GALİBİYETİ

Erkekler 2. voleybol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor Ankara deplasmanında Maliye Okulları takımını 3-2 yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı. İlk 2 seti kaybeden temsilcimiz güçlü rakibi karsısında son 3 setteki etkili oyunu ile galibiyete alaştı.  Düzce Belediyespor  3. maçını 3 Kasım 2013 Pazar günü Düzce 18 Temmuz spor salonunda saat 14.00´ de Bahçelievler Belediyespor ile yapacak.

BELEDİYESPOR DİKMELİ İLE KARŞILAŞTI

Süper Amatör ligde bu hafta Düzce Belediyespor Şıralık sahasında Dikmelispor ile karşılaştı. Sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği maçtan gol çıkmadı: 0-0. Düzce Belediyespor karşılaşmanın her iki yarısında sayısız fırsat yakalamasına karşın gol bulamadı.