HABERLER
01-01-2010 23:59

BAŞKAN BAYRAM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BAŞKAN BAYRAM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 2014 Yerel seçimlerinde yeniden Başkanlığa aday olmak için başvurusunu yaptı

BAŞKAN BAYRAM ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 2014 Yerel seçimlerinde yeniden Başkanlığa aday olmak için başvurusunu yaptı. Başkan Bayram AK Parti İl Başkanlığına yaptığı başvuru için Düzce Belediyesi´nden parti teşkilatına yürüyerek gitti. Yeni dönem için adaylığını açıklayan Başkan Bayram´a Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile muhtarlar destek vererek yanında yer aldı. Adaylık için evraklarını İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu´na veren Başkan İsmail Bayram daha sonra adaylık gerekçesi için basın mensupları ile partililere açıklama yaptı. Belediye Başkanı İsmail Bayram´ın açıklaması şu şekilde:

"Nisan 2009 tarihinde Düzce Belediyesi´nde göreve başlamak üzere devir-teslim töreni sırasında; HALKIMIZIN GÜVENİNE LAYIK OLMAK İÇİN gece-gündüz, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağımıza SÖZ VERMİŞTİM.
Adaletli, dürüst, şeffaf olacağımızı da hizmet anlayışımızın temel ilkesi olarak ortaya koymuştuk.
Bugün geldiğimiz noktada GURURLUYUZ.
*- Çıktığımız YOL´da Düzce´yi herkes için gurur kaynağı olacak bir şehre dönüştürmeyi HEDEFLEDİK.
*- İnsan odaklı hizmet üretme anlayışıyla DURMADAN Düzce için çalıştık.
*- Modern bir kentin inşasını, yapılanmasını PLANLADIK... Ortak yaşamın standartlarını yükselterek, şehrin en az 50 yılına hitap edecek GELECEĞİN DÜZCE´SİNİN çalışmalarını  ortaya koyduk.
*-Bunun için de Düzce´de alt yapıdan ulaşıma, çevreden kültür hizmetlerine kadar birçok alanda önemli işlere ve ´ilk´lere imza attık.  Şehrimizin 49 mahallesinde birçok  hizmetleri hayata geçirdik. Belediyeciliğin temel görevlerinin yanı sıra, sosyal belediyeciliği önemseyerek hizmetlerimizi gerçekleştirdik.
*- Düzce için planlı, daha yaşanabilir bir kentleşme, modern bir gelecek hayal ederek çalıştık ve HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.
*- Tüm bunları yaparken en büyük destekçimiz, bize güvenen, her zaman yanımızda olan HALKIMIZ oldu. Yine, çıktığımız hizmet yolunda çağdaş yönetim anlayışı içinde;  Meclis üyelerimiz,mesai arkadaşlarım, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız, diğer kurum ve kuruluşlarımız, bir başka deyişle şehrin tüm kurumları arasında hizmette birlik ilkesiyle, el-ele, gönül-gönüle çalıştık. Çünkü GELECEĞİN DÜZCE´SİNE BİRLİKTE YÜRÜYORUZ.
*- Şimdi yeni bir hizmet döneminin daha başındayız. Biz bu YOL´a devam ediyoruz. Her geçen gün daha güçlenerek ve büyüyerek Geleceğin Düzce´sini  hazırlıyoruz.
*- Hizmet anlayışımızdan, ilkelerimizden, adaletli, dürüst, şeffaf çizgimizden hiç ayrılmadan; hizmet kalitemizi daha yükselterek, daha etkin, daha verimli bir şekilde Düzce´de başlattığımız yatırım ve kalkınma hamlelerini sürdürmeyi hedefliyoruz.
Değerli dostlarım
*-HEDEFİMİZ ŞİMDİ ÇOK DAHA BÜYÜK!
*- DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR!
*- DAHA SÖYLEYECEK ÇOK SÖZÜMÜZ VAR !
*- YOL´UMUZDAN AYRILMADAN ´YOL´A DEVAM İÇİN DÜZCE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA,  SİZ KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİMİN DESTEĞİYLE YENİDEN ADAYIM.
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN"