HAFTANIN MAÇLARI

Düzce Belediyespor Voleybol takımı deplasmandan galibiyetle

HAFTANIN MAÇLARI
Düzce Belediyespor Voleybol takımı deplasmandan galibiyetle döndü. Basketbolspor takımı kendi sahasında rakibine yenildi. Süper Amatör Lig takımı Düzce Belediyespor rakibini mağlup etti. Bu hafta başlayan U15 liginde de Düzce Belediyespor sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.
VOLEYBOL
İlimizi erkekler 2. voleybol liginde temsil eden Düzce Belediyespor galibiyet serisine devam ediyor. Lige 3-1´lik Altekma mağlubiyeti ile başlayan temsilcimiz Maliye Okullara (3-2) Bahçelievler Belediyespor(3-0)´un ardından deplasmanda Yenişehir Belediyespor´u 3-0 yendi. Karşılaşmada setler 25-10, 25-16 ve 25-6 bitti.

BASKETBOL
Erkekler Bölgesel basketbol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor ligin 2. maçında Anadolu Basket takımına 74-55 yenildi. Düzce 18Temmuz spor salonunda oynanan karşılaşmada temsilcimiz güçlü rakibi karsısında iyi oynamasına rağmen yenilmekten kurtulamadı. Karşılaşmada periyotlar 10-16,27- 40, 40-55 ve karşılaşma 55-74 bitti
FUTBOL
Süper Amatör Ligde mücadele eden Düzce Belediyespor bu hafta Nurettin Zafer stadyumunda Bahçeköyspor ile karşılaştı. Oyunun ilk dakikalarında 1-0 yenik duruma düşen Belediyespor daha sonra baskılı oyunu sonucu sahadan 3-1 galip ayrıldı. Böylelikle Düzce Belediyespor 4 hafta sonunda 2 galibiyetle puanını 7´ı çıkardı. U15 ligi ise bu hafta start aldı. Düzce Belediyespor U15 takımı Nurettin Zafer stadyumunda rakibi Yığılcaspor´u gole boğdu.