HABERLER
01-01-2010 23:59

DARICI PARKI AÇILDI

DARICI PARKI AÇILDI

Düzce Belediyesi tarafından ‘Her Mahalleye Park’ projesi devam ediyor

DARICI PARKI AÇILDI
Düzce Belediyesi tarafından ´Her Mahalleye Park´ projesi devam ediyor. Kısa bir süre önce hizmete açılan Yeni mahalle parkının ardından bu kez de ´Darıcı Mahallesi Oyun ve Spor Parkı´ açılışı gerçekleştirildi. Açılış nedeniyle düzenlenen törende bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Bu bizim 33´üncü park açılışımız. Park alanlarımızda dinlenme gruplarının yanı sıra sportif alanların olmasına önem veriyoruz´ dedi.
Düzce Belediyesi´nin her mahalleye park açılması yönündeki programa Darıcı mahallesi de eklendi. Darıcı mahallesi oyun ve spor parkı belediyenin 33´üncü parkı olarak hizmete girdi. 2100 metrekare alana sahip Darıcı parkının açılış töreninde konuşan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ´ Park alanlarını hazırlarken dinlenme alanlarının yanı sıra, fitness ve oyun araçları gibi, sportif alanların olmasına önem veriyoruz. Böylelikle mahalle halkı hem dinlenme amaçlı olarak parklardan yararlanabiliyorlar, hem de gençler ve çocuklar oyun ve spor ihtiyaçlarını giderebiliyorlar. Her mahallede uygun alanlar bulunduğu müddetçe park alanları yapmaya devam edeceğiz´ dedi. Açılışa katılan Düzce Milletvekili Osman Çakır da yaptığı konuşmada belediyelerin sosyal alanlar oluşturması gerektiğine değindi ve ´ Düzce Belediyesi bunu en iyi şekilde gerçekleştiriyor. Darıcı mahallesinde açılan bu parktan da çevre halkı ve çocuklar yararlanacaklar´ dedi. Açılış konuşmaların ardından katılımcılar ve davetliler oyun sahasında çocuklarla bir araya gelerek oynadılar. Törende hazır bulunan davetlilere ikramlarda bulunuldu, aşure dağıtıldı.
Açılışa Düzce Milletvekili Osman Çakır, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ertan Taşlı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve Darıcı mahallesi halkı katıldı.