GALİBİYETLER DİZİSİ

Düzce Belediyespor Voleybol, Basketbol ve Futbol branşlarında

GALİBİYETLER DİZİSİ

Düzce Belediyespor Voleybol, Basketbol ve Futbol branşlarında haftayı galibiyetle kapattılar. Erkekler 2. voleybol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor galibiyet serilerine devam ediyor. Temsilcimiz son lig maçında Düzce 18 Temmuz spor salonunda Bursa Tofaş´ı 3-1 yendi. Karşılaşmada setler 25-10,20-25,25-20 ve 25-12 bitti. Belediyespor bu sonuçla ligdeki 4. galibiyetini aldı. Düzce Belediyespor ligin altıncı haftasında rakibi Gümüşova Belediyespor´u 2-0 yenerek galibiyet serisini iki maça çıkardı. Süper Amatör lig altınca hafta açılış maçında Düzce Belediyespor ile Gümüşova Belediyespor takımları Nurettin Zafer stadyumunda karşı karşıya geldi. Düzce Belediyespor 26. Dakikada Yunus ve 70´inci dakikada penaltıdan Seyfettin´in kaydettiği gollerle hanesine üç puan yazdırdı. Düzce Belediyespor U15 liginde ikinci hafta maçında rakibi Düzce İdmanyurdu´nu 7-1 yendi. Nurettin Zafer stadyumundaki maçta Düzce Belediyespor U15 takımı maçı baştan sona üstün götürdü. Düzce Belediyespor Basketbol takımı ise bu hafta rakibi Celal Aydın Koleji´nin ligden çekilmesi nedeniyle hükmen galip sayıldı.