KENT PARK AÇILIYOR

KENT PARK AÇILIYOR
Düzce Belediyesi tarafından mahalle parklarının yanı sıra şehir parkı projesi hazırlandı. Orman İşletmesi bahçesinde bir süredir hazırlığı yapılan KENT PARKI açılıyor. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce´nin en büyük parkı için özel düzenleme yapıldığını belirtti.
Düzce Belediyesi tarafından Orman İşletmesi alanı içinde 11 dönümlük alan Düzce Belediyesi Kent Parkı olarak hizmete açılıyor. Ahşap yürüyüş parkurları, kamelya, salıncak, oyun gruplarının yer aldığı parktan herkes yararlanabilecek. Kent parkı alanında hiçbir ticari faaliyetinin olmayacağını ifade eden Başkan Bayram ´ Park alanımızın tüm bölümleri ailelerimiz, çocukları için hazırlandı. Uzun süredir üzerinde çalıştığımız bir projeydi. Düzce´de bir ilk olarak hizmete sunulacak´ dedi. Düzce Belediyesi Kent Parkı Cuma günü saat 14,00´de açılacak. Açılışa tüm Düzceliler davet edildi.