BAŞKANDAN ÖĞRETMENLERE

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Öğretmenler Günü anısına merkezde görev yapan tüm öğretmenlere kristal anahtarlık armağan etti.

BAŞKANDAN ÖĞRETMENLERE
KRİSTAL ANAHTARLIK
Öğretmenlik mesleğini en kutsal meslekler arasında değerlendiren Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram 24 Kasım Öğretmenler Günü´nün tüm yurtta olduğu gibi Düzce´de de anlamlı törenlerle kutlandığını söyledi.  Öğretmenlerin geleceğin mimarları olduğunu ifade eden Başkan Bayram ´ Toplumu aydınlatan çocuklarımızın geleceği için emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz her türlü takdire değer´ dedi.  Belediye Başkanlığı tarafından öğretmenler günü anısına Düzce merkezde görev yapan  2 bin 500 öğretmene kristal anahtarlık armağan edildi. Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizasyonu ile kristal anahtarlıklar tüm öğretmenlere görev yaptıkları okullarda  verildi.