HABERLER
01-01-2010 23:59

GALİBİYET SERİSİ

GALİBİYET SERİSİ

Düzce Belediyespor bu haftaki maçlarda tüm branşlarda galibiyet elde etti

GALİBİYET SERİSİ

Düzce Belediyespor bu haftaki maçlarda tüm branşlarda galibiyet elde etti. Futbol, Basketbol ve Voleybol takımları rakiplerini yenerek haftayı galibiyetle kapattılar.

FUTBOL
Haftanın ilk maçında Düzce Belediyespor U-15 takımı Şıralık sahasında Selamlarspor ile karşı karşıya geldi. Düzce Belediyespor rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koydu ve bunu 10-0 gibi farklı bir skorla süsledi.
Düzce Belediyespor A takımı ise Yeni Taşköprü sahasında Yeni Taşköprüspor ile karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollerin sonrasında gülen taraf Düzce Belediyespor oldu ve sahadan 3-2 galip ayrıldı. Böylelikle Düzce Belediyespor 5´inci galibiyetini aldı.

VOLEYBOL
İkinci ligde mücadele eden Düzce Belediyespor Voleybol takımı bu hafta 18 Temmuz salonunda İzmir Bornova Anadolu Lisesi ile karşılaştı. Düzce Belediyespor Voleybol takımı maça hırslı başladı ve ilk seti farklı aldı. Üçüncü sette rakip takım üstünlüğü elde etti. Sonraki sette Düzce Belediyespor maçın skorunu belirledi: 3-1. Setler 25-18, 25-14, 19-25, 25-22.

BASKETBOL
Erkekler bölgesel basketbol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor Ankara deplasmanında Turgut Özal Üniversitesini 73-69 yendi. Temsilcimiz bu galibiyetle zirve iddiasını sürdürdü. Düzce Belediyespor ilk yarıdaki son maçını 7 Aralık 2013 Cumartesi günü deplasmanda Anadolu Üniversitesi ile oynayacak.