ONURLU MÜCADELELERİNDE YANLARINDAYIM

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Düzce Özel Eğitim Uygulama

ONURLU MÜCADELELERİNDE YANLARINDAYIM
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle  Düzce Özel Eğitim Uygulama Merkezinden idare ve öğrencilerden oluşan bir heyet Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Bayram,  Engelliler Günü için toplumsal duyarlılığa ve dayanışmaya dikkat çekti ve ´Herkes engelli insanların onurlu mücadelesi ve hakları için birlikte hareket etmelidir´ dedi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle özel eğitim merkezleri tarafından bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Bu program çerçevesinde Düzce Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Osman Özcan, öğretmen Bircan Önkul ile öğrenciler Efe Özel, Merve Aydoğdu ve Mehmet Aziz Şan Başkan İsmail Bayram´ı makamında ziyaret ederek görüştüler. Başkan Bayram ziyaret sırasında heyetin anlamlı günlerini kutladı ve ´ Engelli sorunu toplumsal yaşamın bir sorunudur. Çünkü herkes bir engelli adayıdır. Bu bilinç içinde herkes engellilerin sorunlarına karşı duyarlı olmalı mücadelelerine destek vermelidir´ dedi.  Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram gün dolayısıyla Düzce Özel Eğitim Merkezi Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen etkinliklere katıldı.