HABERLER
01-01-2010 23:59

MEVLANA HAFTASINDA KONFERANS

MEVLANA HAFTASINDA KONFERANS

Mevlana Haftası nedeniyle Düzce Belediyesi tarafından konferans düzenlendi

MEVLANA HAFTASINDA KONFERANS
Mevlana Haftası nedeniyle Düzce Belediyesi tarafından konferans düzenlendi. Konuşmacı olarak çeşitli gazete ve dergilerde yazıları yayınlanan tasavvuf şairi Sinan Yağmur´un katılacağı konferans 18 Temmuz Salonu´nda olacak.
Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte konferansın yanı sıra Mevlana Haftası nedeniyle, Zahid-Ül Kevseri tasavvuf müziği, küçükler ilahi grubu ve sema gösteri programları da yer alacak.  6 Aralık tarihindeki etkinlik 18 Temmuz salonunda saat 18,00´de başlayacak.
Sinan Yağmur Kimdir?
1965 yılında Kırşehirde doğan Sinan Yağmur, ilk ve orta öğrenimini Kırşehirde tamamladı ve sırasıyla 1984 te Kırşehir İmam Hatip Lisesinden , 1990 da ise Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 1990 yılında yüksek lisansını "Kelam ve İslam Felsefesi Ana Bilim Dalı"nda başladı. 1991 yılında Kadınhanı imam hatip lisesinde öğretmenliğe başlayan SİNAN YAĞMUR sırasıyla KONYA İHL, ve meram Dr. Ali Rıza Bahadır ihl de idarecilik görevlerinde bulundu, halen Naci´ye Mumcuoğlu lisesinde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görevini sürdüren yağmur, evil ve 2 çocuk babasıdır.