VOLEYBOLDA SEVİNDİK

Düzce Belediyespor bu haftaki maçlarında bir galibiyet 1 mağlubiyet 1 beraberlik aldı.

VOLEYBOLDA SEVİNDİK

Düzce Belediyespor bu haftaki maçlarında bir galibiyet 1 mağlubiyet 1 beraberlik  aldı. Voleybol takımı deplasmanda galip gelirken basketbolda yenildik, futbolda  ise beraberlik aldık.

VOLEYBOL
Düzce Belediyespor Antalya deplasmanında Korkuteli Gençlikspor´u 3-0 gibi net bir skorla yendi. İlimizi erkekler 2. voleybol liginde temsil eden Düzce Belediyespor´un 3-0 kazandığı maçta periyotlar 25-18, 25-17 ve 25-18 bitti. Düzce Belediyespor 15 Aralık 2013 Pazar günü deplasmanda Antalya Telekom ile karşılaşacak.

BASKETBOL
Erkekler bölgesel basketbol ligindeki temsilcimiz Düzce Belediyespor ilk yarının son maçında deplasmanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi takımına 72-68 yenildi. Temsilcimiz rakibi karsısında 40 dakika boyunca öne geçemedi. Düzce Belediyespor 2. yarının ilk maçını hafta sonunda Boluspor ile oynayacak.

FUTBOL
Süper Amatör Ligde Düzce Belediyespor A takımı Şıralık sahasında Kaynaşlıspor ile karşı karşıya geldi. Her iki yarıda takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamayınca maç 0-0 sona erdi.