MEVLANA HAFTASI KONFERANSI VE GÖSTERİSİ

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Mevlana Haftası Özel

MEVLANA HAFTASI KONFERANSI VE GÖSTERİSİ
Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen Mevlana Haftası Özel Programı büyük ilgi gördü.
Düzce 18 Temmuz Salonunda düzenlenen Mevlana Gecesi Kur´an tilaveti ile başladı. Daha sonra Zahid-ül Kevseri grubu tarafından ilahi konseri yapıldı. Zahid-ül Kevseri Tasavvuf Müziği ekibi, Küçükler ilahi grubu ve sema gösterileri büyük beğeni kazandı.
Tennure ve Ateş, Hz Mevlana kitabının yazarı Sinan Yağmur´da Düzcelilerle buluştu. Konferansa konuşmacı olarak katılan, çeşitli gazete ve dergilerde yazıları yayınlanan tasavvuf şairi Hz. Mevlana´nın bilinmeyen yönlerini anlattı. Sinan Yağmur´a Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. Yaklaşık 3 saat süren Mevlana gecesi Semazen gösterisi ile son buldu. Programın sonunda Düzce Belediyesi tarafından programa katılanlara akide şekeri ve su  ikram edildi.